Maatschappelijke zetel verplaatsen

Voor bedrijven die overwegen hun maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Antwerpen stad, zijn er diverse dienstverleners waar zij hun statutaire zetel kunnen inschrijven. Of het nu gaat om startups die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving, of gevestigde bedrijven die streven naar een strategische herpositionering, deze dienstverleners helpen u graag verder. Zij bieden niet alleen juridisch advies en ondersteuning bij het formele proces van het verplaatsen van de maatschappelijke zetel, maar ook praktische oplossingen zoals kantoorruimtes en zakelijke faciliteiten.

Maatschappelijke zetel huren Staete Vrijdaggevoel

Op zoek naar een professionele uitstraling voor uw vennootschap in Antwerpen? Overweeg dan om een maatschappelijke zetel te huren bij Staete Vrijdaggevoel! Gelegen in het hart van Antwerpen (2000), bieden wij een prestigieuze locatie waardoor uw vennootschap een professionele uitstraling krijgt.

Met onze service krijgt u niet alleen een volwaardige zetel op een toplocatie, maar ook toegang tot een eigen postbus, 24/7 toegang tot het pand met uw eigen toegangssleutel en de garantie van een volledige inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Voor slechts €75 per maand krijg je een maatschappelijke zetel die normaal €119 per maand zou kosten, hierdoor bespaard u €44 per maand! Of kies voor ons virtueel kantoor, beschikbaar vanaf slechts €24,75 per maand. Beide diensten komen met extra voordelen zoals het digitaliseren van uw post en een vast tarief zonder verhogingen.

Benieuwd naar Staete Vrijdaggevoel? Bekijk hier de website voor meer informatie of vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan en krijg persoonlijke hulp.

Maatschappelijke zetel huren

Maatschappelijke zetel wijzigen Silversquare

Wilt u uw maatschappelijke zetel wijzigen naar een locatie hart van Antwerpen? Bij Silversquare begrijpt men dat het kiezen van de juiste zakelijke locatie cruciaal is voor het succes van uw onderneming. Daarom wordt meer geboden dan alleen een adres, er wordt een complete zakelijke oplossing geboden die voldoet aan al uw behoeften.

De receptie- en kantoorbeheerdiensten van Silversquare zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd een professionele uitstraling heeft. Van het beantwoorden van telefoontjes tot het ontvangen van klanten, het team staat klaar om uw bedrijf te vertegenwoordigen op een manier die indruk maakt.

Als lid van de Silversquare-community krijgt u ook een exclusieve uitnodiging voor netwerkevenementen. Dit biedt u de kans om waardevolle connecties te leggen, ideeën uit te wisselen en samen te werken met andere ondernemers en professionals in Antwerpen.

En dat is nog niet alles. Als extra voordeel wordt 2 uur gratis vergadertijd per maand aangeboden voor maximaal 4 personen. Of u nu een belangrijke klant wilt ontvangen of een strategische vergadering wilt houden, de goed uitgeruste vergaderruimtes staan tot uw beschikking.

Bekijk hier de website van Silversquare voor meer informatie.

Maatschappelijke zetel wijzigen

Maatschappelijke zetel verplaatsen Regus

Met een maatschappelijke zetel bij Regus krijgt uw bedrijf de professionaliteit die het verdient. Uw post wordt ontvangen en beheerd op een prestigieus zakelijk adres, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Of u nu kiest voor het ophalen van uw post of doorsturen naar een andere locatie, Regus biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Een zetel bij Regus plaatst uw vennootschap in een vooraanstaande positie. Dit adres kan worden gebruikt op visitekaartjes, briefpapier en uw website, waardoor uw bedrijf een goede en professionele indruk maakt op klanten en partners.

Regus biedt ook de mogelijkheid om een lokaal telefoonnummer te registreren, waardoor uw klanten een vertrouwde manier hebben om contact met u op te nemen. Dit versterkt de lokale aanwezigheid van uw bedrijf en maakt het gemakkelijker voor klanten om met u te communiceren.

Zij bieden ook flexibele werkplekken die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, volledig uitgerust met moderne faciliteiten, zodat u direct aan de slag kunt zonder te hoeven investeren in een fysieke locatie.

Benieuwd naar wat Regus voor uw bedrijf kan betekenen? Hier vindt u meer informatie.

Scroll naar boven